Om oss

Kvalitet och erfarenhet sedan början av 2000-talet

Stockholm Medicus grundades i början av 2000-talet. Redan från starten har vi strävat efter att erbjuda behandlingar av hög kvalitet och med korta återhämtningstider. Vi växte snabbt ur våra första lokaler på Sophiahemmet och numera håller vi till i MOOD-gallerian i centrala Stockholm. Till oss kommer både kvinnor och män för estetisk plastikkirurgi eller injektionsbehandlingar och vi har även ett omfattande utbud av medicinska och kosmetiska hudbehandlingar.

Behandlingar utan skadliga biverkningar

Vi på Stockholm Medicus AB tycker att skönhet ska vara för alla, även de med känslig hy, och därför erbjuder vi skonsamma behandlingar med korta återhämtningstider. Vi lägger ett stort fokus vid att erbjuda behandlingsmetoder som är naturliga och ekologiska men samtidigt effektiva. Närmare 90 procent av våra behandlingar är helt fria från kemiska tillsatser och ger därmed inga skadliga biverkningar.

En klinik med kunnig personal

Vi vill att ni ska känner er helt trygga när ni kommer in för en behandling hos oss. Därför har vår personal all nödvändig utbildning och vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner för att kunna erbjuda er bästa möjliga service.

Vi ser fram emot att välkomna er till våra moderna och stilfulla lokaler i Mood-gallerian.