Bröstförstoring Stockholm

Plastikkirurgi och injektioner •

Bröstförminskning

En stor byst kan leda till både fysiska och psykiska problem som svårigheter att idrotta, smärta i rygg och axlar samt problem att hitta lämpliga kläder. Många väljer även att operera sig av estetiska skäl, till exempel för att slippa oönskad uppmärksamhet. Vi på Stockholm Medicus har lång erfarenhet av att erbjuda bröstförminskning och vi erbjuder bröstoperationer som riktar sig till både män och kvinnor. Alla våra kirurger är välutbildade och vi uppfyller alla gällande krav.

Välkommen till oss för bröstförminskning och lyft

Varje patient som kommer till oss har unika förhoppningar med sin operation. Därför får du träffa någon av våra kunniga kirurger för en konsultation före operationen. Syftet med det här mötet är att kirurgen ska få en tydlig bild av dina önskemål samt att du ska få svar på alla de frågor du kan tänkas ha. Kirurgen kommer även att mäta dina bröst samt ta bilder som sedan kan användas för att jämföra utseendet före och efter operationen. Självklart använder vi enbart CE-godkända medicintekniska produkter när vi utför bröstförminskning, opererar gynekomasti eller vid annan plastkirurgi.

Att tänka på vid bröstförminskning i Stockholm

Vi erbjuder både operation vid gynekomasti hos män och bröstförminskning för kvinnor. Några saker vi vill att du tänker på är att:

 • Undvika alkohol och tobak två veckor före och efter operationen
 • Inte genomgå operationen om du inte känner dig fullt frisk, har hosta eller feber
 • Undvika tunga lyft och kraftansträngningar en månad efter operationen

Vår klinik erbjuder bröstförminskning till ett bra pris

Vi anser att din ekonomiska situation ska inte behöva hindra dig från att känna dig bekväm med din kropp. Därför accepterar vi betalningar via räntefria månadsfakturor så att du kan dela upp er betalning. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via telefon eller e-post om du har några frågor angående bröstförminskning i Stockholm. Det går även bra att kontakta oss angående bröstlyft i kombination med er bröstförminskning. Våra operationer ger dessutom ett permanent resultat så länge du inte markant går upp i vikt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en modern specialistklinik i Stockholm med experter på säkra bröstförstoringar som ger ett naturligt resultat.

  Adress:
  Regeringsgatan 48
  111 56 Stockholm

  Telefon:
  08-580 97 184

  E-post:
  offert@brostforstoring-stockholm.nu

  Orgnr:
  556783-1598

OM OSS

När du söker en modern specialistklinik i Stockholm med experter på säkra bröstförstoringar som ger ett naturligt resultat.

Bröstförstoring-stockholm.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Stockholm Medicus AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Regeringsgatan 48
111 56 Stockholm

08-580 97 184

offert@brostforstoring-stockholm.nu

Orgnr:
556783-1598