Bröstförstoring Stockholm

Plastikkirurgi och injektioner •

Bröstlyft

Det är inte ovanligt att brösten tappar formen när man blir äldre, eller efter att man exempelvis varit gravid, gått ner i vikt eller fått en reducerad elasticitet i huden. Vi på Stockholm Medicus kan erbjuda bröstkirurgi till alla som upplever att de vill korrigera utseendet på bysten oberoende av orsakerna till detta. Vi erbjuder bröstlyft som ett individuellt anpassat kirurgiskt ingrepp både när brösten har tappat volym, för att återskapa det tidigare utseendet eller för att lyfta bysten.

En erfaren klinik för bröstlyft i Stockholm

När du väljer att vända dig till oss för att göra en bröstoperation inleder vi alltid med en grundlig konsultation för att våra läkare skall veta vad det är du önskar dig och för att du skall få en uppfattning om vilket resultat vi kan åstadkomma. Vi kan såväl göra vårtgårdslyft och kombinera ett lyft med en bröstförstoring med filler, implantat eller fett. Beroende på vilken typ av plastkirurgi som behöver göras kommer du antingen sövas ner inför ingreppet så att du sover under operationen eller också få lokalbedövning.

Värt att veta om bröstlyft i Stockholm

När du väljer att komma till oss för plastkirurgi och vill förändra din byst kan du förvänta dig följande:

 • Återhämtningstiden varierar mellan 2-7 dagar
 • Ingreppet erbjuds enbart till myndiga personer
 • Operationen ger ett permanent resultat förutsatt att du inte går upp mycket i vikt

Vi erbjuder ett bra pris för bröstlyft

Du är varmt välkommen att kontakta vår klinik om du är intresserad av att göra ett bröstlyft i Stockholm. Vi inleder med en konsultation som är kostnadsfri och därefter kan vi också ge dig ett pris för bröstlyft, antingen med eller utan förstoring. På vår klinik kan du antingen betala mot en räntefri månadsfaktura, de flesta vanliga betalkorten eller Swish. Vi ser fram emot att höra från dig och lovar en förstklassig behandling som syftar till att ge dig en kropp du känner dig bekväm med!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en modern specialistklinik i Stockholm med experter på säkra bröstförstoringar som ger ett naturligt resultat.

  Adress:
  Regeringsgatan 48
  111 56 Stockholm

  Telefon:
  08-580 97 184

  E-post:
  offert@brostforstoring-stockholm.nu

  Orgnr:
  556783-1598

OM OSS

När du söker en modern specialistklinik i Stockholm med experter på säkra bröstförstoringar som ger ett naturligt resultat.

Bröstförstoring-stockholm.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Stockholm Medicus AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Regeringsgatan 48
111 56 Stockholm

08-580 97 184

offert@brostforstoring-stockholm.nu

Orgnr:
556783-1598